Astu Sothys maailmaan.

KUN TIEDE KOHTAA AISTIT.
Koe ihollasi ainutlaatiunen Sothys kauneus.
Kasvohoitot tarjoavat täydellisen hoitonautinnon, jonka rentouttava hieronta yhdistettynä tehokkaisiin hoitotuotteisiin takaavat näkyvän tuloksen jo ensimmäisen hoidon jälkeen!
Sothys peruskasvohoidot, kesto 60min 80€
90min. 100€

Hoida, suojaa, ylläpitä: oman ihotyypisi tarpeita vastaava säännöllinen hoito on kauniin ihon salaisuus.

Hellävarainen puhdistus, puhdistava kuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoide aina yksilöllisten tarpeidesi mukaan.


Sothys Kausihoito kasvoille 60min. 85€

Vitamiini/mineraali happihoito kaikille ihotyypeille.
Kausittain vaihtuvat mineraali- ja vitamiinipitoiset raaka-aineet ja herkulliset hedelmäiset tuoksut tuovat virkistystä niin iholle kuin mielelle ja siksi se soveltuu erinomaisesti väsyneelle, stressaantuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Tuloksena kirkas, pehmeä ja hyvin levännyt olo! Hoidon vaiheisiin kuuluu alkupuhdistus, kuorintanaamio, kasvo- niska- ja hartiahieronta, peel-off erikoisnaamio, oxy-cure tehotiiviste, silmänympärys- ja hoitovoide kasvoille. Soveltuu kaikille ihotyypeille sekä kaikenikäisille.

Sothys virkistävä silmänympäryshoito
kesto 45min. 59,-
Hoito vähentää turvotusta, vaalentaa tummia silmänalusia ja tasoittaa silmänympärysihoa. Hoidon erikoisuus on Sothysin omat, erikoismuotoillut hierontalusikat. Koe ainutlaatuinen, virkistävä hoitohetki!
kasvohoidon yhteydessä 30,-

Sothys Homme- puhtautta ja energiaa miesten iholle! 60min. 98,-
Rentouttaa hartiat, puhdistaa ihon ja antaa kasvoille uutta elinvoimaa. Sopii kaikenikäiselle miehille, hoitotulosta voidaan yksilöitä asiakkaan ihon tarpeiden mukaan eri naamioilla.
Miehille suunniteltu, tehokaasti rentouttava ja syväpuhdistava hoito.
Sothys Hydra 3Ha. kosteuttava erikoiskasvohoito 75min. 120,-
Tämä erikoiskasvohoito on suuniteltu täyttämään eri ihotyypien erilaiset kosteustarpeet: kuusi hoitovaihetta, erityinen Digi-esthetique hierontatekniikka ja äärimäisen tehokkaat kosteuttavat aktiiviaineet huolehtivat jokaisesta ihosta , yksilöllisesti.


Sothys Energisante- energisoiva erikoiskasvohoito 75min.120,-

Siperian Ginseng kirkastava sekä antaa elinvoimaa, tehokas kasvohoito. Digi-esthetique hierontateknikka ja äärimäisen tehokkaat aktiiviaineet huolehtivat jokaisesta ihosta.


SOTHYS YOUTH

Tehokas kiinteyttävä

erikoiskasvohoito 75min. 120,-

Palauta ihosi nuorekkuus! Uuden aikakauden erikoishoito ihon veltostumista ja ryppyjä vastaan. Erikoishoito alkaa valmistavalla kuorintanesteellä (fytiinihappo + glykolihappo) sekä kuorintapastalla (salisyylihappo + vulkaaninen kivi) jonka vaikutuksen aikana tehdään paineluhierontaa. Kuorinnan jälkeen seuraa napakoittava hieronta ongelma-kohtiin silottavalla ja kiinteyttävällä seerumilla. Hoidon kohokohtana on rentouttava kasvo-, niska- ja hartia Sothys Digi-estetique hieronta kiinteyttävällä hierontabalmilla (hyaluronihappo, vitamiini- ja omega 3, 6, 9 yhdisteet, peptidit). Hieronnan jälkeeen seuraa 3 eri naamiota, silottava naamio juonne kohtiin, kiinteyttävä naamio alakasvoille sekä näiden päälle kiinteyttävä peel-off savinaamio. Naamion vaikutuksen aikana tehdään akupainelua pään alueelle. Hoidon päätteeksi levitetään mattapintainen Youth seerumin sekä valitaan toinen yksilöity Youth seerumi ja hoitovoide.

Suosittelemme tätä hoitoa 3 hoidon sarjana (1 hoito/vko), jolloin kiinteyttävä vaikutus voimistuu hoitosarjan jälkeen.

SUOSITTELEMME


Secrets de Sothys

Luksuskasvohoito 1h 30min. 190,-

Luksuskasvohoito +luksusvartalohoito 2,5h 280,-

Kasvohoidon 8 vaihetta pitävät sisällään hellävaraisen meiknipoisto, ultra-tehokkaan kuorinnan, monivaiheisen ja ainutlaatuisen Sothys hieronnan, uudenlaisen erikoisnaamion ja silottavan kylmäkäsittelyn. Todellinen kunikaallinen kauneuskäsittely!