Classic ripsienpidennys
Ripsipidennys ja -tuuhennus koko silmään, sisältää noin 50-110 ripseä/ silmä riippuen omien silmäripsien tuuheudesta. Ripset kiinnitetään yksittäin omiin silmäripsiin noin 0.5 mm etäisyydelle ihosta. Ripset ovat yksittäisiä, ohuita ja täydellisen luonnollisen näköisiä.

Hinnasto

Classic uudet 115€

2 viikon huolto 66€
3 viikon huolto 77€
4 viikon huolto 87€

Koristeet alk. 8€

-Viikon takuu.VOLYYMIRIPSET
Uudet 135€
2 viikon huolto 70€
3-4 viikon huolto 86€
4-5 viikon huolto 99

-Viikon takuu

Ripsipidennyksien poisto 36€


Volyymiripsillä ripsistä saadaan erityisen tuuheat uuden tekniikan myötä. Volyymi ripsienkuidut ovat ohuita, joten niita on mahdollista laittaa useita yhteen omaan ripseen. Näin ollen tuloksena on tuuheat, mutta kuitenkin kevyet ripset. Ohuet ripsikuidut ovat pehmeät ja ovat silmissä miellyttävät.

KUN TULET RIPSIENLAITTOON
Tulethan ilman meikkiä.
Älä käytä ripsissä öljypohjaisia tuotteita.
Piilolinssit eivät saa olla silmissä ripsien laiton aikana.

KOTIHOITO-OHJEET

Käytä ripsien pesemiseen ainoastaan niille tarkoitettu puhdistusvaahtoa. Pelkkä vesipesu ei riitä.

Pidennysten peseminen on todella tärkeää, sillä lika ripsissä heikentää pidennysten pysyvyyttä. Ripset keräävät likaa ja rasvaa, sillä omat ripsesi suojelevat silmiäsi.

Älä käytä ripsiväriä pidennysten aikana.

Ripsiä ei saa kastella ensimmäisen 24h aikana.

Kun ripsille on varattu huolto, niin tulethan puhtailla ripsillä. Jos joudumme ensin puhdistamaan ripset, niin aika ei riitä. Puhdistus ja pesu pitää tehdä muutama tunti ennen varattua aikaa. Jos ripset ovat vielä kosteat huollossa, niin pysyvyys voi olla huonompi.


RIPSIHUOLTO

Ripsienpidennyksiä tulisi käydä huoltamassa 2-4 viikon välein, jotta ripset pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina.

Huoltoajat vaihtelevat 30 minuutista pariin tuntiin riippuen siitä, kuinka usein huolto tehdään ja kuinka hyvin ripset asiakkaalla pysyvät.

Noudathan kotihoito-ohjeita, niin takuu pysyy voimassa!

PERUUTUSEHDOT

Varaajalla on oikeus peruutus- ja varausehtojen puitteissa peruuttaa varauksensa ilmoittamalla siitä puhelimitse vähintään 24h ennen palveluajan alkamista. Paikalle saapumatta jättämisestä perimme voimassaolevan norm hinnasta 100% palvelukorvauksen.