Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

RF-hoito kiinteyttä iholle ja vartalolle

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Tehokas hoito kiinteyttämään, sekä vaalentamaan punoittavaa ihoaIhomme joutuu jatkuvasti erilaisten ympäristötekijöiden rasittamaksi ja iho tulee veltoksi sekä ryppyiseksi, sekä ihon väri muuttuu kirjavammaksi.

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja näin myös kiinteyttämisen lisäksi se vaalentaa ihoa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu ja näin iho toimii paremmin. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista hyvin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Ihosta tulee raikkaan tasainen ja pienet verisuonet vaalenevat.RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla.Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; kerran viikossa noin 3-5 kerran sarjana. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja, esim luomien kohotusta voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta.

RADIOFREKVENSSI ELI RF-HOITO VaRTALOLLE

Radiofrekvenssihoito kiristää löysiä tehokkaasti käsivarren alleja, vyötärön, vatsan ja jalkojen sisäpinnan ihoa. Sillä voidaan häivyttää myös raskausarpia. Se poistaa pinnallista selluliittikerrosta ja kiinteyttää ihoa. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, noin kerran viikossa, 3-10 kerran sarjana.Radiofrekvenssi RF hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja näin tilavuus rasvasoluissa pienenee ja saat hoikemman ulkonäön.Ääriviivat, muodokkuus ja hoikkuus lisääntyvät, selluliitti ja ympärysmitat pienenevät käsittelyiden edetessä.

Sinulle ei voida tehdä hoitoa jos sinulla on

-tulehdustila kehossa

-olet raskaana tai imetät

-sairastat syöpää tai olet vakavasti muuten sairas

-sinulla on kasvainlaskimo- tai verisuonitulehdus