Mikroneulaus- ihon nuorennus ja tasoitus

Ovatko nämä tuttuja ongelmia?

  • Pigmenttihäiriöt
  • Rypyt ja juonteet
  • Veltostunut iho
  • Couperosa
  • Aknearvet
  • Selluliitti
  • Raskausarve

Dermaroller-hoito - mistä on kysymys?

Mikroneulakäsittely on ollut apu tuhansien ihmisten iho-ongelmiin. Käsittelyä suositellaan erityisesti arpien, pigmenttimuutosten, ryppyjen ja muiden ikääntymisen merkkien hoitamiseen. Säännöllinen neulaushoito tehoaa myös aknearpiin, kosmeettiseen selluliittiin ja raskausarpiin.
Parhaimmillaan mikroneulaus elvyttää ihoa jopa niin paljon, että neulauksen ansiosta esimerkiksi kauneuskirurgisia toimenpiteitä voidaan siirtää vuosilla eteenpäin.
Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos Sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin ai muiden sähkölaitteiden käytön. Mikroneulausta ei voi tehdä, jos iholla on tulehduksia.Keloidiarville hoito ei toimi.Diabetes estää hoidon tekemisen. Raskausaikana ei voi tehdä mikroneulausta.
Miten mikroneulaus toimii?
Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.
Täydellinen imeytyminen:Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua:Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Miten usein?
Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.
Mikroneulauksen jälkeen:Mikroneulauksen jälkeen sinun täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset, muttet mitään komplikaatioita.Neulauksesta ihossa on neulakanavia, siksi et saa kosketella etkä muutenkaan saada iholle mitään vieraita tekijöitä.Ihoterapeutti suojaa ihon hoidon jälkeen.
Neulauksen jälkeen Sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:
saunominen ja aurinkoon meno on kielletty (n 12h ajan)
iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä.
Ihon pitää antaa olla rauhassa – et saa koskea käsin ihoosi – seuraavaan 6 tuntiin.


Hinnasto

Kasvot 99€ kerta/ 5 kerta 369€ /10 kerta 660€

Kasvot+ kaula 119€

Kasvot+ kaula+ dekolte 129€

yksi alue vartalolta 99,-