Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma, joka tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kostuttaa ihoa.
Mesoterapiassa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa ja lääkeaineita. Ihoon voidaan viedä myös aminohappoja, hivenaineita, antioksidantteja ja koentsyymejä.
Pistoksilla saadaan paikallisesti ihoon huomattavasti korkeammat pitoisuudet. Hoidossa voidaan käyttää myös aineita, jotka eivät muuten pääse ihon pinnan läpi. Hoidon vaikutus riippuu käytetystä aineesta ja niiden tehtävistä ihossa. Myös pienet neulapistokset ja siinä vapautuvat kasvutekijät nopeuttavat ihon uudistumista. Aikaisemmin mesoterapiassa ja laserhoitojen yhteydessä on käytetty myös omasta verestä eristettyjä kasvutekijöitä (PRP-plasma), mutta nyt on käytettävissä vielä tehokkaammat valmiit steriilit liuokset ja verinäytteen ottoa ei enää tarvita.
Mesoterapia sopii ihoa virkistävänä ja kosteuttavana hoitona kätytettäväksi sekä itsenäisenä että yhdistettynä moniin erilaisiin ihon laatua parantaviin laitehoitoihin.

HINNASTO

Kasvot 171-310 € kerta

Dekolte 160€

Kaula 127-248€
Kasvot+ kaula 260-558€
Kasvot+kaula+dekolte 372-775€